malak-large

Malak Regency Hotel

Za ovaj jedinstveni hotel s pet zvjezdica, koji je idealan za goste na poslovnim putovanjima, napravilo smo kompleksan sistem tehničke zaštite po najvišim standardima, uz prisustvo fizičke zaštite.

Malak Regency Hotel je luksuzni hotel sa pet zvjezdica, nalazi se u Sarajevu, u zelenoj oazi Ilidže, na obali rijeke Željeznice, u neposrednoj blizini Velike aleje. Hotel raspolaže sa 174 luksuzno opremljene sobe i apartmana raspoređenih na sedam etaža. Prepoznatljiv kao hotel najvećeg nivoa kvaliteta na tržištu, obiluje bogatim sadržajem: restoran Malak, café restoran Orient, Spa by Malak i Beauty by Malak su mjesta unutar hotela u kojem svoju oazu gastronomskog užitka, mira i opuštanja pronalaze gosti hotela i eksterni gosti.

U Sec One se uvijek trudimo uvijek na poslovima fizičke zaštite odabrati zaštitare koji govore strani jezik, koji imaju zadovoljavajuće komunikacijske vještine kako bi u isto vrijeme mogli biti vrijedan ambasador kvaliteta poslovanja Sec One, ali i hotela. U Malak Regency hotelu pored usluge fizičke zaštite radimo i održavanja instalirane tehničke opreme, a hotelu je na raspolaganju i intervencijski mobilni tim. ”U svemu što radimo težimo najvišem nivou kvaliteta. Brigu o sigurnosti gostiju i imovine hotela pored svakog našeg zaposlenika smo povjerili Sec One-u od samog otvorenja našeg hotela 2016. godine. Veoma smo zadovoljni profesionalizmom, izgledom i saradnjom sa Sec One-om, čije zaposlenike vidimo kao dio Malak porodice.“, izjavio je generalni menadžer Malak Regency Hotela, gosp. Orhan Spahić.