Raiffeisen banka

Raiffeisen banka je jedna od vodećih finansijskih institucija u Bosni i Hercegovini. U isto vrijeme je jedan od naših najodanijih i najznačajnijih klijenata.

Djelujući na teritoriji cijele BiH, Raiffeisen banka podjednako podržava sve segmente društva i privrede počevši od fizičkih lica, putem kredita za fizička lica, zatim malih i srednjih preduzeća, do najvećih klijenata u zemlji, dajući pozitivan utjecaj na sve oblasti privrede.

“Našim klijentima želimo biti pouzdan i siguran partner koji će im ponuditi atraktivne i prihvatljive modalitete finansijskih usluga. Stoga poslujemo u skladu sa  visoko postavljenim standardima koji važe i kod uspostavljanja partnerstava. Pri izboru zaštitarske kuće također imamo visoko postavljene zahtjeve jer sigurnosni aspekti predstavljaju veoma  bitnu kariku u lancu našeg poslovanja. Saradnja sa agencijom Alarm West, današnjim Sec One, je počela ugradnjom sistema tehničke zaštite, potom uslugama fizičkog obezbjeđenja i obezbjeđenja transporta. Odnos je evaluirao kroz saradnju i zajedničke napore Sektora sigurnosti Banke i rukovodstva Sec Onea u cilju unapređenja kvaliteta usluga koje pruža Agencija. Prihvatanjem sugestija i izvršenjem naloga koje je upućivao naš Sektor sigurnosti, saradnja se širila kako regionalno tako i u pogledu vrste usluga. Zajedničkim angažmanom unaprijedili smo kvalitet usluge fizičke i tehničke zaštite, te transporta novca“, navode iz Raiffeisen banke.