sarajevo-flim-festival

Sarajevo Film Festival

“Izuzetno važan faktor u organizaciji i realizaciji svih programskih aktivnosti Sarajevo Film Festivala je maksimalna sigurnost i obezbjeđenje svih festivalskih lokacija, opreme, i gostiju festivala.” Dževad Mujan, SFF.

Jedino agencije Sec Onea imaju mogućnost da samostalno obezbjeđuju velike sportske, kulturne i druge manifestacije i do 70.000 posjetilaca.

Sarajevo Film Festival je internacionalni filmski festival s posebnim fokusom na regiju Jugoistočne Evrope. Kvalitetan program, jak industrijski segment, obrazovna platforma za mlade filmske stvaraoce, veliko prisustvo predstavnika filmske industrije, filmskih autora i predstavnika medija iz cijeloga svijeta, te više od 100.000 posjetilaca, pokazatelji su koji potvrđuju status festivala koji je prepoznat i priznat i od strane filmskih profesionalaca i publike.

“Nezaobilazan i izuzetno važan faktor u pripremi, organizaciji i realizaciji svih programskih aktivnosti Sarajevo Film Festivala je maksimalna sigurnost i obezbjeđenje svih festivalskih lokacija, opreme, domaćih i međunarodnih gostiju i posjetilaca. Na početku saradnje sa zaštitarskom agencijom Gama sigurnost, a kasnije i ostalim agencijama iz grupacije Securitas, odnosno danas Sec One, uvjerili smo se da menadžment i pripadnici grupacije Sec One mogu vrlo kavalitetno odgovoriti na sve naše zahtjeve i potrebe u svim segmentima zaštite. Sve pripremne radnje i konkretne poslove zaštite, uvijek su realizirali vrlo profesionalno, blagovremeno i bez bilo kakvih problema. Iz godine u godinu Sarajevo Film Festival prati povećanje broja programa, festivalskih lokacija, broja gostiju i posjetilaca, kao i pratećih programa. Besprijekornom organizacijom menadžmenta i uposlenika agencije Sec One, sve naše planirane aktivnosti su realizirane kvalitetno i sa aspekta bezbjednosti i zaštite na vrlo visokom profesionalnom nivou“ ističe Dževad Mujan, iz administrativnog odjela Sarajevo Film Festivala.