tarcin-large-image

Tarčin Forest Resort and Spa

Ovaj hotel je dio grupacije Accor Hotels, predstavlja pravo mjesto odmor i užitak za sva čula, a zahvaljujući našim sistemima zaštite i mjesto gdje se sasvim možete opustiti.

Hotel nudi harmonični spoj tradicionalnih elemenata i pogodnosti moderne tehnologije. Ambijent enterijera, usluga hotela, te prirodno šumsko okruženje svim zaljubljenicima u hedonizam obećavaju nezaboravno iskustvo pri svakom boravku.

U hotelu je Sec One napravio sigurnosno rješenje koje garantuje prisustvo diskretnih, ali uvijek budnih, zaštitara fizičke zaštite uz podršku interventnih timova i vezu sa Sec Oneovim operativnim centrom. Dodatno je napravljeno rješenje za instalaciju i održavanje video nadzora koje omogućava bezbrižan boravak gostima hotela. Kombinacija ovih usluga, te ugradnja Sec One tehničkih sistema tokom izgradnje hotela omogućila je sveobuhvatnu zaštitu i pravi primjer “security solution-a” kod klijenta.

Prema riječima Ahmeda Ejubovića, managera operacija u Tarčin Forest Resort and Spa hotelu, saradnja sa Sec One agencijom je uvijek bila na visokom nivou profesionalizma.

Gospodin Ejubović navodi kako je hotel tokom saradnje koristio više usluga Sec One agencije kao što su „Fizičko osiguranje“ i „Video nadzor“ te ističe da je Sec One agencija uvijek bila na raspolaganju za sve upite i zahtjeve hotela, kao i da su ekspeditivno i profesionalno odgovorili na visoke standarde Tarčin Forest Resort and Spa hotela.